• Veilig sportklimaat

Sporten bij ijsclub Nut & Vermaak moet leuk zijn voor iedereen. Niemand hoort daarbij het slachtoffer te zijn van grensoverschrijdend gedrag. Dit kan zijn: discriminatie, intimidatie, machtsmisbruik, pesten & seksuele intimidatie/misbruik.

Heb jij daar last van, ken jij iemand die daar last van heeft of heb je zo iets waargenomen? Praat er over met iemand. Dit kan met iemand van de club zijn of een organisatie daarbuiten. Zo zorgen we ervoor dat het stopt en dat er maatregelen worden genomen.

Binnen de club kan je contact opnemen met de voorzitter Peter-Paul Adriaansen (voorzitter@ijsclubnutenvermaak.nl) of de secretaris Derck de Bock (secretaris@ijsclubnutenvermaak.nl)

Je kan ook je verhaal doen bij iemand die niet van de ijsclub is. Bijvoorbeeld de sportbond KNSB. Contact met de vertouwenscontactpersonen vind je hier: www.knsb.nl/over-de-knsb/bondsbureau/vertrouwenscontactpersonen-knsb/

Verder is er ook Centrum veilige sport Nederland waar je terecht kan: www.centrumveiligesport.nl