• Beste leden,

Tot onze verslagenheid moeten wij na een kort ziekbed afscheid nemen van een bijzonder lid

Rob Ligtenberg

18 augustus 1962 - 5 mei 2024

Hij heeft zich altijd gedreven ingezet voor onze ijsclub. Of het nu op trainingen was, in het bestuur of tijdens andere activiteiten zoals bijvoorbeeld de ringvaartschaatsavond. Rob heeft op zijn manier grote invulling gegeven om de schaatssport een stap verder te brengen. Vermeldingswaardig hierin is zijn bijdrage aan het jeugdplan om het schaats-niveau op een hoger plan te brengen. Vele jeugdleden hebben hier veel van geleerd, niet alleen met betrekking tot het schaatsen. Deze waardevolle ervaringen nemen ze mee in het verdere leven. Wij zijn dankbaar voor wat Rob voor onze IJsclub heeft betekend.

Namens het bestuur van IJsclub Nut & Vermaak

Peter-Paul Adriaansen

De ceremonie is live te volgen via: bsgmedia.nl/robligtenberg

Rob Ligtenberg overleden (61) 2Rob Ligtenberg overleden (61) 5