U bent hier: Home › Jeugd › Wedstrijdschaatsen

Vind je het leuk om wedstrijd te schaatsen? Op deze pagina vind je hierover alle informatie.

Licentie

Voor het rijden van wedstrijden heb je een licentie nodig. Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen aan famvisserdobbe@versatel.nl.

Inschrijven en uitslagen

Om te kunnen inschrijven heb je je licentienummer nodig (je vindt die op je licentie). Het inschrijven gaat via www.inschrijven.schaatsen.nlHier vind je na afloop van de wedstrijden ook de uitslagen. Meer informatie vind je op www.ijskonijncup.nl.

Wedstrijdbandjes

Voor het wedstrijd rijden heb je zogenaamde wedstrijdbandjes nodig. Deze wedstrijdbandjes hebben de kleur wit, geel, rood of blauw. Tijdens een wedstrijd moet je een van deze bandjes dragen want hieraan kan de jury zien in welke baan je bent gestart. Zonder een wedstrijdbandje mag je van de starter niet starten. Deze wedstrijdbandjes kun je kopen bij schaatssport Jan van der Hoorn in Ter Aar, zie www.janvanderhoorn.nl.

Inschrijven voor skeeleren