U bent hier: Home › Evenementen › Evenementenoverzicht

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Let op: Leden krijgen hun loginnaam en wachtwoord van de ledenadministratie.

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
02-09-2018Poldertocht 2018 RijpweteringPastoor van der Plaatstraat 13A, Rijpwetering08:00Op zondag 2 september kun je kiezen uit een aantal unieke wandeltochten in Rijpwetering. Iedereen die wil, kan meedoen. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je af en toe over polderhekken moet klimmen. Want, de wandelroutes van de Poldertocht voeren je over weilanden, dijken en boerenerven die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

Voor meer informatie: www.poldertocht.nl

Clubblad

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
15-09-2018September uitgave  In september komt hier het nieuwste clubblad uit.

Droogtraining

Festiviteiten

Fietsen

-- Geen vermeldingen --

Inschrijving voor het nieuwe schaatsseizoen

Jeugdschaatsen

Klaverjassen

10-09-2018KlaverjassenIJsclub gebouw 'Bob de Jong'20:00

Maandag 10 september 2018 is weer de eerste kaartavond van dit seizoen. U wordt hierbij van harte uitgenodigd, koffie of thee staat voor u klaar. Het inschrijfgeld bedraagt €2,50.

Wat krijgt u hiervoor terug:

- We beginnen met koffie of thee met een koekje

- We kaarten om vleesprijzen van de 1e tot een 10e prijs + een poedelprijs

- Tijdens de 2e kaartronde kunt u lootjes kopen; na afloop worden diverse leuke prijsjes verloot

We beginnen om 20:00 uur en maken er een gezellige avond van. De competitie gaat over zeven avonden; de minste of gemiste avond wordt in mindering gebracht.

Langebaanwedstrijden (met aanmelding)

Marathonwedstrijden

Natuurijs

Schaatstrainingen

Skeeleren

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
31-08-2018Jan van der Hoorn inline skate competitieKinheim 7, 1161 AN Zwanenburg, Nederland19:00De Jan van der Hoorn inline skate competitie is voor jeugd van 8 tot 18 jaar. Je hebt niet persé een (inline-skate) licentie van de KNSB nodig.

Inschrijven kan op de avond zelf van 18.00 tot 18.45 uur of via onze website: https://ww.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/ Kosten deelname gehele competitie: €10,- of per per wedstrijd: € 2,50.

De laatste competitie wedstrijd is op:
7 september - Leiderdorp finale

07-09-2018Jan van der Hoorn inline skate competitieBoomgaardlaan 18, 2351 CR Leiderdorp, Nederland19:00De finale van de Jan van der Hoorn inline skate competitie. Voor jeugd van 8 tot 18 jaar. Je hebt niet persé een (inline-skate) licentie van de KNSB nodig.

Inschrijven kan op de avond zelf van 18.00 tot 18.45 uur of via onze website: https://www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/ Kosten deelname gehele competitie: €10,- of per per wedstrijd: € 2,50.

Inschrijven voor skeeleren