U bent hier: Home › Evenementen › Wedstrijdkalender, uitslagen en inschrijven › JvdH inline skate competitie

De Jan van der Hoorn Jeugd inline skate competitie is opgezet om jeugd en jongeren voor de inline-skatesport te enthousiasmeren. Jeugd en jongeren van 8 tot en met 18 jaar kunnen aan de wedstrijden deelnemen. De wedstrijden worden gereden in leeftijdscategorieën: van pupillen tot en met junioren A (8 t/m 18 jaar). Aan de wedstrijden kan deelgenomen worden door alle inline-skaters: je hoeft nog geen geoefende wedstrijdrijder te zijn. Omdat de wedstrijden bedoeld zijn om de inline skate sport te stimuleren , hoef je geen KNSB-inline-skate licentie aan te schaffen. Gewoon komen, je inschrijven en lekker skaten! Iedere skater is van harte welkom.

Alle data en uitslagen zijn te vinden op: www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/

Bestuur en Commissies
Inschrijven voor skeeleren