U bent hier: Home › Evenementen › Collalbo 2010 › Zondag

Vanmorgen zat iedereen uitgeslapen en aanzienlijk frisser dan zaterdagavond aan het ontbijt. Vannacht heeft het licht gesneeuwd zodat we vanmorgen wakker werden in een wit Collalbo. Overigens zijn de weersomstandigheden in Leimuiden meer winters dan hier. Zowel zaterdag als vandaag is het 0 graden, valt er lichte neerslag. De sneeuw van vannacht was rond de lunch alweer behoorlijk verdwenen.

Vanmorgen hebben we weer getraind op een perfect geprepareerde ijsbaan. Gianni Romme en Anni Friesinger waren inmiddels weer vertrokken. In de plaats daarvan zaten we vanmorgen met Arjan van der Kieft in de kleedkamer. Die kwam nog even trainen aangezien alle vluchten naar huis vol waren geboekt. Hij kan dus pas op maandag vertrekken. Vanmiddag konden we niet op de ijsbaan terecht aangezien daar curling wedstrijden werden georganiseerd. Dit betekende dat ongeveer 10 mensen zijn gaan skieen. De overige zijn met sneeuwschoenen onder een prachtige wandeling op de berg gaan maken. Door hoge sneeuw en smalle paadjes tussen de dennen die zwaar met sneeuw zijn bedekt. Maar het mooiste is toch de ongelovelijke rust en stilte als je hier in de bossen loopt. Geen lawaai van auto's, treinen, vliegtuigen of de HSL.

De wandeling verliep onder leiding van Cock Baas. Dat betekent dat iedereen wel weet hoe dat verloopt. Geen gezeur maar doorlopen. Voor de wandeling koffie onderweg beloven maar vervolgens nooit meer die berghut gezien. Moe maar voldaan zaten we 's avonds weer aan het diner.

Klik hier voor de foto's van zondag.