U bent hier: Home

Inschrijven jeugdschaatsen Leiden

Meld je nu aan voor het jeugdschaatsen van ijsclub Nut & Vermaak. De eerste bijeenkomst is op 28 september van 17:00 tot 18:00 in het clubgebouw van N&V. Hier wordt er informatie gegeven aan de ouders over het seizoen en worden de kinderen in groepjes verdeeld en maken kennis met hun trainer(s). Vanaf 5 oktober zal er elke week een bus rijden vanuit Rijnsaterwoude en Leimuiden naar Leiden. Verdere informatie krijgt u via de mail en in de informatie folder. De kosten voor een heel seizoen zijn 140 euro incl. busreis van Rijnsaterwoude en Leimuiden.

INFORMATIEFOLDER JEUGDSCHAATSEN

Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen (28 september startbijeenkomst + 5 oktober eerste schaatsles). Voor de proefles is het mogelijk om schaatsen te lenen van de ijsclub. Bij de startbijeenkomst is het ook mogelijk op kleding van N&V te kopen of bestellen.

SCHRIJF JE HIER IN

Vragen of opmerkingen? Mail naar jeugdschaatsen@ijsclubnutenvermaak.nl

Er komt een nieuwe website aan. Heeft u ideeën, tips of een opmerking? Mail ons.

Bestuur en Commissies
Informatie natuurijsbaan