U bent hier: Home

IJsbaan Leimuiden is op dit moment gesloten.

IJsclub Nut & Vermaak beschikt over een 400 meter natuurijsbaan en een krabbelbaan. Zodra de ijs- en weersomstandigheden het toelaten zal de baan voor het publiek geopend zijn.

Schaatsen op natuurijs

Op natuurijs schaatsen blijft altijd een risico, gelukkig houden bij Nut & Vermaak de ijsmeesters de situatie scherp in de gaten zodat er veilig geschaatst kan worden.

Gaat u schaatsen op sloten en meren? Zorg dan dat u goed bent voorbereid. Schaatsen.nl heeft enkele zeer belangrijke tips voor u opgesteld. Klik hier voor de: twintig gouden regels voor veilig schaatsen op natuurijs.

LET OP: Alle communicatie over de natuurijsbaan is onder voorbehoud. De opening van de ijsbaan is afhankelijk van de ijskwaliteit en weersomstandigheden. Voor het laatste nieuws hou de website in de gaten, volg ons op Twitter en like ons op Facebook.

Er komt een nieuwe website aan. Heeft u ideeën, tips of een opmerking? Mail ons.

Bestuur en Commissies
Informatie natuurijsbaan