• Corona protocol

  Natuurijsbaan gedweild

  De senior ijsmeesters van IJsclub Nut&Vermaak hebben een ingenieuze dweil machine ontwikkeld, hiermee kan de natuurijsbaan super glad worden gedweild. Deze Adriezambonie is gisterenavond in gebruik genomen.

  Ondanks de Corona beperkingen is de baan open. Wij willen het natuurlijk wel op een veilige manier aanpakken. Bijgaand welke regels en openingstijden die hierbij horen. Lees ze goed door, dan kunnen wij hopelijk nog lang van het natuurijs genieten. Je kan je inschrijven per kwartier waarbij maximaal 35 personen de ijsbaan kunnen betreden. Als je in een kwartierblok bent gestart, mag je 1 uur schaatsen. Vrijdag is voor de eerste keer gedraaid. Door dit systeem is er een constante doorstroom en kun je rustig schaatsen.

  De inschrijving is opgezet door een extern bedrijf, daarom zijn daar helaas wel kosten aan verbonden, voor €0,60 kun je als lid een ticket boeken. Wij zijn gewend om als lid gratis te kunnen schaatsen, in deze tijd is dit helaas even wat anders. Maar goed, het belangrijkste is dat je op je eigen baan je rondjes kan draaien.

  Ben je geen lid, maar wil je wel lid worden, boek dan een ticket als aspirant lid en vul een inschrijfformulier in bij het loket. Voor €10 per jaar ben je als huishouden lid. Je kunt natuurlijk ook gewoon een ticket voor 1 keer bestellen, als je geen lid wilt worden.

  Er zijn voor de kinderen onderbindertjes die te leen zijn. Er is een krat vol aanwezig, maar op=op.

   

 • Corona protocol

 • Corona Check

 • Ticket verkoop is open, click hierboven