• Ook dit jaar zal IJsclub Nut & Vermaak een trainingskamp organiseren in het mooie Doorn. Deze zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus. Het lange weekend zal een perfecte combinatie vormen van sport en gezelligheid.

  Vrijdagmiddag zal er met de fiets vertrokken worden naar de skeelerbaan in Doorn. Een busje zal zorg dragen voor het vervoeren van alle bagage. Op het terrein van de skeelerbaan zullen niet alleen de trainingen plaatsvinden maar zal er ook overnacht worden in tenten. Zondagmiddag zal er weer terug gefietst worden naar Leimuiden. Naast alle geplande skeeler-, fiets en droogtrainingen zal er veel flexibiliteit zijn wat betreft het invullen van het weekend. De omgeving biedt vele mogelijkheden zoals golfen, of wandelen over de Utrechtse Heuvelrug. Ook is het mogelijk om met eigen vervoer later bij het kamp aan te sluiten of eerder te vertrekken.

  De kosten voor het hele weekend zullen ongeveer 35 euro bedragen, kom je korter zijn de kosten uiteraard lager. Wij houden de richtlijnen omtrent Covid-19 scherp in de gaten. Het kan gebeuren dat het kamp geannuleerd wordt wanneer de richtlijnen scherper worden. Ga jij ook mee? Inschrijven kan via DIT FORMULIER. Doe het snel! Want er zijn maar een beperkt aantal plekken! Ook inschrijven voor één dag kan via het formulier.

  Wij hebben er zin in!

   

  Met sportieve groeten,

  de Jeugdcommissie