• Informatie Jeugd 6-11 jaar

• Skeeleren in de zomer

In de zomer ruilen we de schaatsen om voor wieltjes en gaan lekker skeeleren. Dit doen we op de skeelerbaan in Kudelstaart waar we alle ruimte hebben voor oefeningen en spelletjes.

Wil je kijken of het skeeleren wat voor jou is? Meld je aan via de mail. Je mag altijd twee gratis proeflessen meedoen.

Wanneer:            Vrijdagavond 19.00 – 20.00

Waar:                  Skeelerbaan Kudelstaart (vlakbij Leimuiden)

Meer info?         Lees alles in de folder

Aanmelden voor het seizoen 2021:  https://forms.gle/tVebcpTGfE86XApy7

Wil je meer weten? Mail naar jeugdschaatsen@ijsclubnutenvermaak.nl

Schaatsen in de winter

In de winter rijdt er wekelijks een touringcar met zo’n vijftig enthousiaste kinderen en begeleiders naar de ijshal in Leiden. In kleine groepjes leren de kinderen daar spelenderwijs schaatsen.

Je kunt beginnen met schaatsles als je op school in groep drie zit. We hebben voor eerstejaars mooie Viking-combinoren te huur en alle kinderen lenen een schaatshelm van de club.

Wil je ook leren schaatsen? Meld je aan. Ieder kind mag twee gratis proeflessen meedoen.

Wanneer:           Zaterdagmiddag van oktober tot maart

Waar:                  IJshal Leiden

Meer info?         Lees alles in de folder.

Aanmelden voor het seizoen 2021 / 2021: vanaf juli/augustus

Wil je meer weten? Mail naar jeugdschaatsen@ijsclubnutenvermaak.nl

De Jeugdcommissie

IJsclub Nut & Vermaak beschikt over een enthousiaste groep jonge leden: De Jeugdcommissie. Deze commissie organiseert leuke activiteiten voor de jeugdleden zoals een jeugdkamp in de zomer, pannenkoeken eten na de schaatsles en het dooifeest als afsluiter van het seizoen. Dit zijn dus geen activiteiten die plaats vinden op het ijs, maar bevorderen juist de gezelligheid naast het ijs.