• Activiteiten in de winter

De jeugd van 12 tot 18 jaar schaatst op de IJsbaan in Haarlem. Er wordt in groepjes van eigen niveau getraind, van beginners tot gevorderden. Er is per groepje 1 trainer van Nut&Vermaak. De jeugd verzameld op het dorpsplein, zodat de ouders niet elke week hoeven te rijden. Het gaat met name om de gezelligheid, maar als je wilt kun je ook meedoen met wedstrijden, voor meer informatie hierover zie www.ijskonijncup.nl.

Er zijn 2 trainingsuren:

Zaterdag: 16:40 - 17:50

Woensdag: 18:00 - 19:50

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar:

famvisserdobbe@versatel.nl

• Activiteiten in de zomer

In de zomer zijn er ook leuke sportieve activiteiten. Er is een actieve groep van 10-15 kinderen die op maandagavond droogtrainen. Dit is een soort bootcamp met specifieke schaatstrainingen. Daarnaast is er op woensdag skeeleren op de baan in Kudelstaart. Mocht je interesse hebben in wielrennen verwijzen wij je graag door naar de wielerclub Avanti in Alpen a/s Rijn, daar zul je je schaatsvrienden ook weer tegenkomen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar:

secretaris@ijsclubnutenvermaak.nl